Showbiz

Jasmina dhe Erlindi ‘shkrihen’ në dëborë, studio shpërthen në të qeshura

Jasmina tashmë është puthur me Andin për të cilin ka thënë se ka pëlqim, por dhe me Erlindin takimi la shumë për të thënë.

Biseda Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close