Showbiz

Kartolinën e parë e lexon Fifi: Dua Filloretën që njeh babai i saj

Mbrëmjen e djeshme ‘’Vëllai i Madh’’  i ka vendosur banorëve në një tjetër lojë interesante. Banorët shkruajtën në një kartonilë disa këshilla apo sugjerime që mund të kishin për konkurentët më të cilët ndajnë bashkëjetesën. Kartolinën e parë e lexoi Fifi, për të cilën sugjerohej se duhet të linte mënjanë debatet, të shmangte tonin e lartë të zërit dhe të bëhej vajza që babi i saj njeh. Këngëtarja e priti me shumë kënaqësi këtë sugjerim teksa aludoi se kartolina ishte drejtuar nga Kledi. ‘’Mendoj që e ka bërë Kledi pasi ai ma përmend shpesherë babin dhe për këtë arsye them që kjo këshillë më ka ardhur prej tij’’,- tha Fifi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: