Showbiz

Këta janë të famshmit që kanë ndalur kohën dhe nuk njohin se çfarë janë rrudhat apo thinjat

Sfida 10-vjeçare që mori vëmendjen mediatike gati 1 muaj më parë, bëri që shumë prej nesh të kthenim kokën pas e të shikonim mënyrën sesi realisht kemi ndryshuar.

Dhe kur vjen puna tek disa personazhe të famshëm duhet se koha ka ndaluar.

Me siguri do të ndani edhe ju të njëjtin mendim pas këtyre fotove. Të gjithë yjet duken në një formë për t’u adhuruar!

  1. Pharrell Williams 

2. Salma Hayek 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

3. Penelope Cruz 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

4. Will Smith 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

5. Eva Longoria 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

6. Naomi Campbell 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

7. Hugh Jackman 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

8. Juliane Moore 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

9. Julia Roberts 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

10. Demi Moore 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

11. Jennifer Lopez 

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

12. Matthew McConaughey

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

13. Jennifer Love Hewitt

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close