Showbiz

“Kishte të dashur shoferin”, habit biznesmeni i njohur: Kamuflohen, ka edhe ministra gay

Biznesmeni Elton Ilirjana i cili ka pranuar orientimin e tij seksual, foli më shumë rreth jetës së tij personale dhe nismave si biznesmen.

Eltoni theksoi së në Shqipëri ka shumë personazhe të njohur, të dyzuar seksualisht madje pohoi se njeh këngëtar e prezantues lajmesh gay. Shkoi më tej duke thënë se edhe një deputet i njohur ka pasur raport homoseksual me shoferin e tij, madje gjithë dikasteri ishte në dijeni.

“Ne kemi këngëtarë që janë gay, stilista që janë gay, prezantuesh lajmësh që janë gay, persona që janë në biznes që janë gay. Unë di që vite më përpara, di që një ministër ishte i kamufluar dhe kishte të dashur shoferin e vet dhe gjithë digasteri e dinte.”- tha ai në emirionin Triokit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close