Showbiz

Kush është këngëtarja e cila i bën bamirësi, Klevisit…

Ju kujtohet Klevisi tek emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” në “News24”, djali i ri që ëndërron të bëhet boksier?Kush është këngëtarja e cila i bën bamirësi, Klevisit... (Foto)

 

Dashuria e madhe për boksin rikthehet sërish tani me një suprizë bamirësie,

këtë herë nga këngëtarja e njorur shqiptare Maria Aleksi.Kush është këngëtarja e cila i bën bamirësi, Klevisit... (Foto)

Maria Aleksi  preket për Klevis Celaj boksierin e Vlorës i bën atij një bamirësi një dhuratë, i jep biletën dhe mundësinë për të realizuar një ndeshje Kombëtare në datën 22 dhjetor që do të realizohet në Tiranë. Ku e veçanta e kësaj qoftë fitore apo humbje Klevisi do të ketë dhuratën e bamirësisë nga vetë këngëtarja Aleksi. Por si do ta marrë Klevisi biletën? Apo me kë do të jetë e shoqëruar këngëtarja Maria Aleksi kur t’i dhuroi Klevisit suprizën? Të gjitha këto pyetje vetë këngëtarja na i ka lënë suprizë ditëve në vazhdim… Nuk na ngelet gjë tjetër veç ti urojme Klevisit suksese dhe supriza të bukura paç./Tiktak.alKush është këngëtarja e cila i bën bamirësi, Klevisit... (Foto)

Kush është këngëtarja e cila i bën bamirësi, Klevisit... (Foto)

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close