Showbiz

Ky është rregulli i Mbretëreshës Elisabet që thyhej gjithnjë nga Diana

Rregulli që kishte vendosur mbretëresha Elisabet II, i kishte bërë netët e Dianës ferr….

Princeshë Diana ishte e vetmja që kishte thyer një rregull mbretëror të vendosur nga vetë mbretëresha Elizabeth II.

Askush nuk duhet të shkonte në shtrat para saj dhe Diana ishte e vetmja që nuk i nënshtrohej sundimit mbretëror.

William Heseltine, një nga ish sekretarët privatë të Mbretëreshës, në një intervistë ka rrëfyer se si princesha e kishte të vështirë të përshtatej me sundimin mbretëror. William ka shërbyer si sekretar privat i mbretëreshës në vitet 1986-1990.

Ai tha:

Diana ishte e prirë për ekstreme të tilla, prandaj edhe e arsyetonte vetë dhe shkonte në shtrat, gjë që mendohej se ishte sjellje e keqe para mbretëreshës”.
Princesha iu bashkua familjes mbretërore kur u martua me princin Charles, djalin e madh të mbretëreshës në korrik të vitit 1981.

Charles dhe Diana u ndanë në vitin 1992, ku Princesha nxori detaje rreth fundit të marrëdhënies së tyre.

Jeta e tyre vazhdon të mbetet intrigante për shumë lexues.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close