Showbiz

Lindita i tha ‘erdha nga Italia për ty’, Çimi: Nuk dua të humb kohën me ty!

Lindita dhe Ndriçimi sqaruan të gjitha keqkuptimet që ishin krijuar këto kohë për ta dhe pëlqimi që ai kishte shprehur për Stelën.

Lindita u shpreh se do të tërhíqej nga pëlqimi që kishte për të pasi ai i kishte thënë se pëlqente Stelën.

Lindita: Dua të të takoj se kam qejf t’i them gjërat në sy.

Ndriçimi: Nuk i kemi bashkuar akoma zemrat.

Lindita: Dua të shpjegohem. Në privat më ke thënë që ke një pëlqim për Stelën.

Ndriçimi: Kam thënë për Stelën dhe Lindën. Tani nuk dua t’i bezdis, pata probleme me Armandin dhe s’dua të kem më probleme me një tjetër.

Lindita: Unë kam ardhur nga Italia për ty ku asnjëra se bëri dhe kur më thua që kam një pëlqim për Stelën, unë dua të tërhiqem se s’dua të humb kohën me ty, s’dua të jem ajo treshja.

Lindita: Po t’i more gjithë panelin mbarë.

Ndriçimi: Ato fjalët që janë thënë në backtage sikur vijmë nga Italia bashkëjetojmë bashkë e këto më kanë stepur pak.

Lindita: Ti nuk më ke dhënë një shkak.

Ndriçimi: Ti po bëje një vallëzim me Oltin unë të bëra një provokim dhe ti e shtrëngove më shumë Oltin.

Lindita: Nëse do një femër bëje për vete .

Ndriçimi: Mashkulli duhet t’i bëjë të gjitha e t’i asgjë?

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close