Showbiz

Mbas më shumë se një dekadë, ‘Spice Girls’ do të rikthehet të hënën

Grupi ikon ‘Spice Girls’ që u krijua në vitin 1994, grup i cili përbëhej nga Viktoria Adams,Ema Button, Meli B, Geri Halliwell dhe Mel C kanë vendosur të mblidhen dhe do të rikthehen me 8 koncerte ku të gjithë fansat e tyre do të gëzohen.

Po ashtu grupi ikon ka bërë një video mesazh e cila po mbahet sekret dhe pritët që të hënën ta bëjnë publike.

Hera e fundit që grupi u mblodh ishte Janari i vitit 2012.

Një gjë nuk është konfirmuar akoma pjesmarrja e modelës së njohur Victoria Beckham. Transmeton The Sun

Image

Image

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close