Showbiz

Më e bukura e Gjermanisë zgjidhet një shqiptare

Miss Grand Germany është një ndër tre kompeticionet më të rëndësishme të bukurisë botërore dhe këtë vit e ka fituar bukuroshja me origjinë nga Kosova Arlinda Prenaj. Ajo është shpallur më e bukura e Gjermanisë, ndërsa në vitin 2019 ishte shpallur Miss Grand Kosovo. Arlinda do të përfaqësojë Gjermaninë në gara tradicionale.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close