Showbiz

Antonela dhe Atdheu shijojnë takimin e tyre në xhakuzi

Takimi i Antonelës dhe Atdheun ka qenë plot surpriza. Pas masazhit, të dy kanë shijuar qëndrimin me njëri-tjetrin në xhakuzi teksa bisedonin me njëri-tjetrin.

Antonela: Ka ardhur një Atdhe i ri. Atdhe: Më bëhet qejfi. Antonela: Do të më dehësh sot? Atdhe: Pse dehesh ti? Antonela: Po sillesh shumë mirë. Je gjithmonë tek njerëzit që ja vlejnë? Me mu nuk ke qenë gentleman. Atdhe: Është takimi i parë. Antonela: Nuk di si të të falenderoj për këto takime. Nuk di si të qëndroj serioze me ty. Atdhe: Ndihem shumë keq se më duket se po tallesh me mua. Antonela: Jo, ti po qesh me mua.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: