Showbiz

Mevlan kujdes nga Antonela: Më ka puthur në buzë! Bën publike audion

Atdheu ka zbuluar në Për’puthen se ka pasur një puthje mes tij dhe Antonelës. Këtë e ka zbuluar vetë Atdheu teksa i thoshte se duhet t’i kërkonte falje Mevlanit dhe Ledjanës, me të cilët Antonela pati përballje. Por ajo rrëfeu skenën e puthjes dhe nuk i kërkoi falje Mevlanit dhe Ledjanës.

Atdheu: Do e ndihmoj unë Mevlanin. Antonela ka bërë lojë me ty vëlla deri tani.

Mevlani: Çfarë loje?

Atdheu: Ta thojë ajo vetë.

Antonela: Çfarë loje?

Atdheu: Kërkoi falje Ledjanës dhe Mevlanit. Të shijoi puthja më shumë me mua apo me Mevlanin?

Antonela: E di Mevlani që jemi puthur.

Atdheu: Puthja me Atdheun ka ndodhur në inaugurimin e lokalit të tij. Më ka përcjellë për në shtëpi dhe ka ndodhur një puthje. Ndër të tjera ka publikuar audion e datës 19 janar, ku thotë se “Do ta injorojë Atdheun”, gjë që ia ka dërguar vetë Atdheut.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: