Showbiz

Mevlani i bën Ledjanës dhuratën që do donte çdo vajzë

Pasi deklaruan se janë vetëm për njëri-tjetrin po shihen tashmë edhe të përkushtuar. Mevlani së fundi e ka surprizuar Ledjanën me një dhuratë. Kjo e fundit e ka postuar në storien e saj në Instagram derisa edhe e ka falënderuar. Mevlani i ka dërguar një zinxhirë, me të cilin i drejtohet asaj “Mbretëreshë”.

Ndersa Ledjana ka shkruar “Faleminderit” në mbishkrim duke i bërë edhe tag. Ndryshe, Ledjana dhe Mevlani pritet të dalin nga studio si çifti i parë nga emisioni.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: