Showbiz

Misioni i fshehtë i ngarkuar nga Big Brother/ ‘Plas keq’ mes Donaldit dhe Einxhel: S’bëhet si shaka fare…

Pasditen e djeshme një mision që i ishte ngarkuar nga ‘Vëllai i Madh’ Beatrix dhe Donaldit shkaktoi debate dhe diskutime të shumta në shtëpi. Në një bisedë me Donaldin, Einxhel u shpreh se kjo gjë ishte pak e tepruar nga ana e çiftit. “Nga ana njerëzore kjo nuk bëhet si shaka fare, me e katandis tjetrën në atë farë feje.

Nuk ka faj Arjola që nuk shkoi ta ngushëlloj se nuk e mërziti ajo. Nga ana njerëzore zgjidh një shaka tjetër”,i tha Einxhel e revoluar. “Unë po e qetësoja ti çfarë po bëje?”, i tha Donaldi. “Ti duhet të shkoje ta ngushëlloje atë jo unë”,tha Einxhel.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close