Showbiz

Momenti i shumëpritur! Romeo ndërrohet me Donaldin, banorët shtangen

Vëllai i Madh” vendosi këtë mbrëmje banorët në një ‘grackë’ të madhe. Romeo hyri në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe pasi veshi rrobat e vëllait shkoi pranë banorëve. Ata e panë çuditshëm, po nuk reaguan. Beatrix tha “po më tremb”, duke menduar se në dhomën e rrëfimit ka ndodhur diçka jo e mirë. Ai madje hyri direkt në bisedë, duke kritikuar Sabianin pasi u shfaq një videoklip, ku këngëtari thotë se “Beatrix vetëm di të puthet”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: