Showbiz

”Mos më prek!”/ Arbri dhe Xheisara sqarohen me njëri-tjetrin: Nuk jam gogol

Një gjest i bërë nga Xheisara duket se ka irrituar Arbrin. Prekjet e shpeshta të saj gjatë komunikimeve kanë nervozuar Arbrin. Ai i acaruar i ka kërkuar asaj të ndërpresë këto.

‘’Unë jam i dashuruar dhe jam serioz në atë që ndjej. Unë në formë shoqërore ia kërkova Xheisarës të mos e bëjë më atë veprim. Është mirë që të ndahen gjërat që në fillim’’,- tha ai.

‘’Unë e kam timen atë formë, e bëj shpesh me njerëzit që rri shumicën e kohës. Nuk të kam prekur me qëllim. Respekti për partneren tregohet në forma të tjera’’,- tha nga ana tjetër këngëtarja.

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close