Showbiz

Ndahen sërish Jasmina dhe Andi (Foto)

Historia e Jasminës dhe Andit ka marrë vëmendjen e publikut për shumë arsye. Si fillim për vërtetësinë e tyre, dashurinë që i d hurojnë njëri- tjetrit, debatet, ndarjet dhe reagimet në rrjetet sociale.

Një faqe që ndjek hap pas hapi veprimet e konkurrentëve dhe ish- konkurrentëve të këtij emisioni, ka parë se çifti i “Përputhen” nuk ndiqen më në Instagram. Kujtojmë se të dy ata dolën nga emisioni për tu njohur jashtë kamerave, si një mënyrë për ti shpëtuar ndarjes, për shkak të vëmendjes publike. Por ndoshta është një tjetër debat tipik i çiftit, që zgjat vetëm 1 javë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close