Showbiz

Ndodh në BIG BROTHER VIP, PALOMA dhe FIFI shkëmbejnë puthje në BUZË

Në Big Brother Vip ka ardhur puthja e parë në buzë nga Fifi, por nuk është me Granitin, ashtu siç të gjithë prisnin. Ka qenë Paloma ajo që ka shkëmbyer puthjen në buzë me këngëtaren, ndërkohë që aty afër ka qenë edhe Graniti, i cili nuk ka reaguar. Puthja e tyre ishte në formë shoqërore, ndërkohë që pritet të shihet se si do të shkojë marrëdhënia mes Fifit dhe Granitit, që kanë shfaqur simpati për njëri-tjetrin, por ende nuk e kanë dhuruar uthjen e parë mes tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close