Showbiz

Në suitë me Arjolën, Monika me disa kërkesa në Big Brother

Një suitë me të gjitha kushtet është ambienti më i ri në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Natën e parë u zgjodh Arjola dhe Monika, për të shijuar relaksin në këtë suitë, ndërsa Monika nuk hezitoi të thotë kërkesat e saj.

Arbana: Keni shampanjë, kafe për në mëngjes. Mund të kërkoni çfarë të doni.

Monika: Arbana, çfarë nuk më shkon në mendje tani…

Arbana: Çfarë të shkon në mendje?

Monika: Me këtë ngjyrë kështu, seç më vjen një masazh o Abana…

Arjola: Ta bëj unë Monika!

Monika: Jo, jo…

Arbana: Do t’ia përcjell vëllait të madh kërkesën tënde për masazh.

Arjola: Arbana, kjo nuk do masazhatore, do masazhator. Mundësisht dy.

Arbana: Goca, ju uroj qëndrim të këndshëm sonte!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: