Showbiz

Në veshjen e fundit Dua Lipa u frymëzua nga Dukesha

Përgjatë viteve, shumë anëtarë të familjes mbretërore kanë dëshmuar se kanë një shije të modës, e kështu duke u bërë edhe ikona të stilit. Pa dyshim në këtë mes bën pjesë edhe dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton, që ka një qasje të freskët në veshjet klasike dhe elegante.

Në anën tjetër të spektrit, është ylli i popit, Dua Lipa nga Gjenerata Z, që sjell një estetikë të re duke luajtur me stile dhe veshje të ndryshme. Së fundmi ajo inkorporoi stilin klasik të dukeshës në veshjen e saj por me një ndryshim, njofton Insajderi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: