Showbiz

Nëna ia bëri jetën “ferr” nuses së tij, 29-vjeçari: Kthehu, më ka marrë malli

Një histori prekëse ëshët trasmetuar ditën e sotme në “Ka një mesazh për ty” tek “E diela shqiptare”. Bëhet fjalë për Sikedin, 29-vjeçari i cili ftoi bashkëshorten e tij, Matildën. Prej 20 ditësh, çifti kanë vendosur të ndahen dhe kjo për shkak të prindërve të djalit.

Ai tregoi historinë e tij, duke pranuar se nëna e tij i ka shkaktuar shumë dhimbje bashkëshortes së tij, duke arritur që dhe ti ndryshojë mendjen dhe atij, duke u sjellë keq me atë që ka në krah. Sikedi tha se për shkak të ndikimit, ka bërë shumë gabime kundrejt Matildës dhe pikërisht veprimet e përsëritura të tij bënë që Matilda të heqë dorë.

Ai tha se ka hequr dorë nga familja dhe bashkë me Matildën të jetonin veçmas. Ai tha se e ka pasur të vështirë ti dilte kundër familjes, por për të më e rëndësishme është Matilda. Ai kërkon që ajo ti thotë po dhe të kthehen bashkë në shtëpinë që do marrin të dy.

Ai ftoi Matildën, e cila e priste që pas ekranit do ishte bashkëshorti. Me lot në sy, ajo e pranoi që e do, por nuk mund ti jepte një mundësi pasi nuk dilte dot më kundër prindërve. Këta të fundit nuk e pranonin më atë lidhje, pasi prindërit e djalit nuk kanë treguar kurrë respekt për të dhe për familjen e saj.

E reja tha se ka frikë dhe nuk ka besim, por nuk tha jo. Ajo kërkoi vetëm një kusht, që prindërit e tij të takonin prindërit e saj. Por, këtë kusht Sikedi nuk mund t’ja plotësojë, pasi prindërit e tij nuk e duan Matildën. Për këtë, ai tha se nuk mund të detyrojë njerëzit që ta duan lidhjen tonë. Për të e rëndësishme është që ata të dy të jenë mirë dhe ai ka reflektuar për gabimet që ka bërë.

Në fund, kur e reja nuk pranoi ta takojë, pasi nëna e saj nuk e lejoi, Sikedi i tha që të paktën të takohen se e ka marrë malli. Por, takimi nuk shkoi siç ai kishte menduar

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: