Showbiz

Nga këngëtar në kamarier, Eminem “kapet” mat duke punuar në restorant

Eminemi nuk po merret vetëm me muzikë që prej 4 vitesh. Reperi legjendar ka hapur një restorant në qendër të Detroit dhe në hapjen e këtij biznesi, ai u ka shërbyer makarona mysafirëve. CNN shkruan se restoranti quhet “Mom’s Spaghetti”,  dhe ka të bëjë me një varg nga hiti “Lose Yourself”, publikuar 19 vite më parë.

“Pëllëmbët e tij janë të djersitura, gjunjët e dobët, krahët janë të rëndë. Tashmë ka të vjella në triko, spageti i nënës”, thuhet në këngë. Ndërkohë që fansat e fotografuan Eminem duke shërbyer dhe fotoja u bë virale kudo, duke bërë që gjithë fansat e tij të shkojnë në restorant.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: