Showbiz

Një tjetër këngëtare shqiptare refuzoi propozimin për Big Brother VIP

Së fundmi, Adelina Tahiri ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj teksa momentalisht po qëndron në Vjenë. Ndër të tjera, ajo zbuloi se i ishte propozuar që të ishte pjesë e shtëpisë së famshme, “Big Brother VIP”. Për disa arsye që ajo i ndau me ndjekësit e saj në Instagram, nuk kishte mundur të pranonte të qëndronte e mbyllur në shtëpinë e vëzhguar nga kamerat 24h.

“Realisht kam pas propozim! Po arsyeja pse nuk kam pranuar është sepse për psikologjinë e djalit nuk do të ishte shumë e shëndosh mos të isha afër tij për 3 muaj kur ati më të shumti i nevoitem! Të isha në një situatë tjetër ndoshta edhe po. Ps. Dhe pa burrin zdo bëja dot ka 3 jave qe se kam pa e po vuaj! E lerë 3 muaj”, shkroi ajo në përgjigjen e saj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: