Showbiz

“Nxehet” debati mes Antonelës dhe Blerimit

Debati mes Blerimit dhe Antonelës ka vijuar edhe në këtë puntatë të Për’Puthen. Ata kanë komunikuar me kunja e nënkuptime me njëri-tjetrin, ndërsa po transmetohej takimi i vajzës me Saimirin.

Blerim: A e di pse Antonela na thotë që s’jemi burrë, sepse ajo kërkon stabilitet kurse vetë s’është stabile fare.

Antonela: Së shpejti shikoni Blerim Dautin duke dhënë ligjërata në Universitetin e Tiranës.

Blerim: Nëse ti mendon se nuk jam burrë më shiko pak.

Antonela: Po dua të jem si ty, u kënaqe tani?

Blerim: Pse të duket vetja Merlin Monro? Merlin Monro from China, fake je.

Antonela: Mëso ta shqiptosh pak.

Blerimi: S’të vjen turp, mos më përmend mua

Antonela: Unë të shkrij me një buzëqeshje, mbylle tani!

Blerimi: Ti më shkrin mua me një buzëqeshje? Jazëk të qoftë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: