Showbiz

Olti dhe Lindita në momente intime, ndodh puthja e parë në Përputhen +40

Olti dhe Lindita duken gjithnjë e më afër pranë njëri-tjetrit. Kjo u pa edhe në takimin e dhënë puntatën e sotme në Përputhen40.

Ata drekuan në një restorant ku pinë edhe verën me gotat e personalizuara që Olti i kishte bërë dhuratë. Lindita kërkonte komplimente nga Olti duke e pyetur herë pas here se si i dukej. “Të dukem seksi?” pyeti Lindita. “Shumë,” i përgjigjet Olti. Megjithatë pasi pinë verën, filluan kapjet e duarve dhe Olti i vodhi edhe një puthje shkarazi në buzë Linditës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: