Showbiz

Pajtimi takon ”vjehrrin”, ja çfarë i thotë ai

Sarah mundi që të takojë babain e saj, personin më të dashur për të. Ajo prej ditësh kishte mallin e largësisë ndaj tij por gjithashtu edhe merakun se si ai e kishte analizuar lidhjen e saj me Pajtimin. Pas një takimi shumë të ëmbël dhe emocionues, babai i Sarës zhvilloi edhe një tjetër takim po aq të rëndësishëm.

Ai ‘’ftoi’’ për takim Pajtimi, me të cilën Sarah ka nisur një histori dashurie brenda shtëpisë. Pasi u informua për ftesën Pajtimi së bashku me Arbrin vrapuan menjëherë të zhvillonin këtë takim.

Për një performancë sa më dinjitoze, Pajtimi rrëmbeu një shishe verë dhe u përpoq të përzgjidhte fjalët më të bukura. Gjatë takimit Pajtimi i shprehu babait të Sarës se priste që ai të ishte më i rreptë në komunikimin me ta.

‘’Prisja që të kishe veshur kostumin e ushtrisë sot. Tani po kuptojmë se nga e ka marrë pozitivitetin Sarah’’,- u shpreh ai i emocionuar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close