Showbiz

Pajtimi tregon tre gjërat që pëlqen më shumë tek Sarah

Vëllai i Madh mbrëmë i ka vënë banorët përballë një sfide tjetër. Në një pyetësor të përgatitur nga ai banorët çift është dashur t’iu përgjigjen pyetjeve që nxirrnin nga vezët.

Çifti i parë ishin Pajtimi dhe Sarah të cilët iu përgjigjen pyetjeve me shumë sinqeritet. Një nga pyetjet që Pajtimit i duhej të jepte përgjigje ishte t’i tregonte tri gjërat që pëlqen më shumë tek Sara. “Edukata, komunikimi, sinqeriteti” ishin ato që shkroi Pm në mini tabelën e bardhë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close