Showbiz

Pas ndàrjes së Bashkimit dhe Alvisës, reàgon Hyseni (FOTO)

Sot Bashkimi deklaroi ndàrjen e paprítur nga Alvisa. Duket se gjërat po shkonin mirë sa po flitej edhe për fejesë. Hyseni ka reaguar duke shkruar në një story: “Gënjeshtra dhe mashtrimi kanë një date skàndénce. E vërteta mbetet e vërtetë edhe nëse askush nuk e beson. Génjeshtra mbetet gënjeshtër edhe pse të gjithë e besojnë.” Alvisa dhe Bashkimi ishin çifti i parë që doli nga emisioni i “PërPuthën 3”, pas shumë sakrífícave, dínamíkave dhe skàndàleve që ndodhën midis tyre.

Megjithatë, ditën e sotme, Bashkimi ka bërë një deklaratë shumë surprízuese dhe të papritur, në të cilën njofton ndàrjen e tij nga Alvisa! “Njerëz të dashur desha tju informoja nëpërmjet këtij postimi që nga sot më nuk jam në një marrédhénie me Alvisën. Më vjen shumë kéq që gjërat shkuan kështu dhe gjithashtu më vjen keq për të gjithë ata që na kanë mbéshtétur që nga dita e parë.

Shpresova dhe mendova që pas gjithë asaj që kemi kaluar, pas gjithë atyre sakrífícave, mendoja që jashtë gjërat do të ishin ndryshe. Nuk kam qenë ndonjëherë pjesë e asnjë loje dhe nuk dua të jem, prandaj në momentin që e kuptova që pavarësisht çdo përpjekje kur gjërat nuk ecin, më mirë ti stoposh në kohë dhe të jesh i qetë me veten dhe i pastër me të tjerët.

I uroj gjithë të mirat asaj në jetë dhe asnjëherë nuk do ta hédh poshtë për atë që kemi kaluar në program. Jeta vazhdon.”– ka shkruar ai, pa na zbùluar arsyen konkrete të ndàrjes.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close