Showbiz

Pas skàndalit me Beartin, ish-konkùrrénti i nxjérr një tjetër lídhje Teas (Foto)

Pasi lídhja e Teas dhe Beartit u bë publíke, ish-konkùrrénti i “PërPuthen”, Erjon Geca ka bërë një deklàratë të fortë. Ai e ka akùzuar Tean për tre lídhje gjatë emisionit, me Beartin, Andin dhe Arbrin.

“Lindin disa pyetje, pse nusja jonë mbajti tre lídhje gjatë emisionit, njërin sekret, tjetrin për publík dhe tjetrin gjasme seriozisht? Kësaj pyetje mùnd t’i japë përgjigje dhe produksioni që ka qenë në dijeni të gjithçkaje por héshti. Atë sékretin e spostoi me lezet, këtë tjetrin e mbàjti me zòr se këta po merrnin klikime, kurse atë seriozisht e la në hije, të príste nusen jashtë. Pse mori në qafë dy personazhe, Arbrin dhe Andin, për lojën e písët në bashkëpunim me nusen”, ka shkruar ai mes të tjerash.

Ai i bën thírrje produksionit që të tregojë të vërtetën, ose ndryshe do ta thotë ai. “Dhëndri është ai që mbàn unazën, dhe unazën e ka njëri, se cili thuajeni ju “produksioni”. Keni 24 orë kohë ose e them unë, se nusja jonë po luan lojë të dyfishtë. Unaza ndodhet diku tjetër jo aty”, ka shkruar Erjoni.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close