Showbiz

‘PërPuthen’ kopjohet në Kosovë, ja personazhet që po marrin pjesë (Video)

Emisioni “Përputhen”, i cili ka ngjàllur shumë debàte në rrjetet sociale, në të cilin vajza e djem të rinj njihen mes vete dhe mbàse mùnd të krijojnë një lídhje dashurie e ka edhe një emision simotër në Kosovë. Versioni kosovar i “Përputhen” e ka emrin “It’s my love” dhe drejtohet nga Kika.

A e ka kopjuar Kika, “Përputhen” dhe a do ta ketë edhe emisioni i tij suksesin e emisionin të Top Channel mbetet të shihet. “Për’puthen” është një talk show dashurie,i cili sjellë histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve.

Ashtu sikundér ato ndodhin në jetën reale, pa fíltra. Aty paraqítet zhvíllimi i njohjeve të reja mes protagonístëve, por tràjtohen edhe fénomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, pértej shkëlqimit të televizionit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: