Showbiz

Plot drita dhe bardhësi: Në shtëpinë luksoze të Amit dhe Ermalit

Mbrëmjen e djeshme  Ami ka zbuluar disa pamje nga shtëpia duke filmuar ambientin e ndjenjes. Në shtëpinë e çiftit mbizotëron ngjyra e bardhë dhe është arreduar në mënyrë shumë moderne. Ambienti duket shumë festiv plot me drita dhe pemën që ndriçon. Ami ka filmuar edhe korridorin ku shihen shkallët e zbukuruara me drita. Në fund shfaqet Joeli duke fjetur. “Qetësia para stuhisë”, shkruan Ami duke treguar kështu se shumë shpejt do nisë festa. Me një foto tjetër Ami na ka treguar pemën e veçantë, të zbukuruar me të bardhë dhe rozë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close