Showbiz

“Pusho!” Princi lë studion gjatë sherrit me Sarën (Pamjet)

Pas debatit të fortë me Sarën, Princi ka lënë studion dhe është larguar. Sara e quajti zhigolo djalin duke e akuzuar se nuk e ka paguar ai helikopterin në takimin me Jasminën. Kjo ka sjellë revoltimin e tij duke i folur me ton të ashpër dhe më pas duke zgjedhur të largohej nga studio.

Sara: Kush e pagoi takimin me helikopter, zhigolo. Se ka paguar ai takimin e di ai.

Sara: Jam shumë kurioze se çfarë do të blesh në takimin tjetër se u grive.

Princi: Puna ime është. Princi: Ik merr naj makinë.

Sara: Po pate naj Masarati vazhdo. Princi: Sara ka shokët e mi që i kanë propozuar.

Prindi: Pusho moj. Sara: Ca pusho more më thua mua pusho.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: