Showbiz

Qetsori surprizohet nga tre fëmijët e tij, përlotet

Brenda në shtëpi Qetsori shpesh herë ka shprehur mallin për fëmijët dhe bashkëshorten e tij.

Ai ndoqi një klip me momentet kur ka folur për familjen e tij, ku ka përmendur disa nga momentet më të vështira dhe më të bukura me fëmijët e tij.

Gjatë klipit ai u përlot, nga malli për fëmijët.

Qetsori: Më kishte marrë malli sinqerisht. E vogla është dhurata e re që ka ardhur dhe pak e njohin. Për pak bën 3 vjeçe.

Qetsori u surprizua nga fëmijët e tij ,të cilët po prisnin në oborr. Fillimisht ai takoi djalin dhe vajzën e madhe e më pas, takoi edhe vajzën e vogël Hanën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close