Showbiz

Ritvana ia doli, arriti të “ndajë” Mikelën dhe Argjendin

Në puntatën e djeshme të “Përputhen”, Mikela kritikon ashpër Argjendin, lidhur me mesazhin që ai i kishte dërguar Ritvanës, për ta takuar, në 2 të natës. Sipas Mikelës, Argjendi po luan me vajzat, term të cilin, ky i fundit nuk e përjetoi aspak mirë.

Ai tha se nuk i trajton vajzat si objekte, ndërsa theksoi se ai nuk ka bërë asgjë të gabuar kundrejt Mikelës, se sipas tij, ata nuk kanë bërë disa takime, që ta lëndojë. Por ndryshe mendon Mikela.

Ndërkaq, fansat dyshojnë se Ritvana e zbuloi mesazhin, në mënyrë që gjërat mes Argjendit dhe Mikelës të prishen, duke kujtuar se Argjendi fillimisht tregoi interes për Ritvanën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: