Showbiz

Roberti e pyet si do reagonte po të ishte një gej mes vajzave, ja si përgjigjet Saimiri

Saimiri i është përgjigjur pyetjeve të publikut në puntatën e sotme të “Love Story” dhe teksa po zhvillohej kjo pjesë, edhe Roberti ndërhyri për të bërë një pyetje.

“Kam qejf t’i bëj një pyetje Saimirit. Dua të më thotë Saimiri si do sillej po të ishte një h omose ksual këtu? Është normale, pse u çuditët kështu”, tha Roberti.

“E ke parë atë memen në Instagram Robert që thotë: Po le të ashtu si të duan, po unë ç’punë kam me ata”, u përgjigj Saimiri. “Unë jam kurioz si do bëheshin videot Saimiri në një takim romantik me një ho mose ksual”, tha Roberti. “Ta garantoj që nuk do realizohet”, ia ktheu Saimiri.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close