Showbiz

Ronaldo rrëfeu sëmundjen e babait, surprizohet brenda shtëpisë

Ronaldo ka rrëfyer një histori personale që prej hyrjes së tij në shtëpi. Në dhomën e rrëfmit ai ka rrëfyer se babai i tij vuan nga kanceri dhe prej dy vitesh lufton me jetën.

Ndonjëherë tha ai ankohemi kot, kur me shëndetin nuk vihet asgjë. Ronaldo këtë histori e ka ndarë edhe me Efin një ditë në oborr. Ai rrëfeu se sëmundja e të atit ka qenë periudha më e keqe e jetës së tij, sidomos kur iu rikthye sëmundja e keqe.

Ronaldo: Nuk i harroj sytë e tij, kur u takuan për herë të fundit përpara se të hyja në shtëpi. Prindëit e mi janë njerëz të thjeshtë dhe besoj se kanë rritur fëmijë me vlera. Të lutem mund të flasësh ti.

Ronaldo u emocionua gjatë rrëfimit të kësaj historie dhe u shpreh se është një nga personat që është kujdesur më shumë për babin e tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close