Showbiz

Sabiani dhe Paloma nisin thashethemet bashkë, komentojnë Kledin dhe Shejlën

Paloma dhe Sabiani në një moment të ditës së sotme kishin turnin për të bluar kafenë. Gjatë kësaj, ata nisën thashethemet, “procesi” më i preferuar i banorëve në këtë shtëpi. Paloma nisi të komentojë për flokët e Kledi Hysës, modelit. Më pas, ajo foli për Shejlën, veshjen e saj dhe qëndrimin. Të dy bashkë nisën të thonin sesi është “u prish dynjaja”, ndërsa nuk përmendi emra, vetëm përshkroi veshjen e saj në ditën e parë kur u futën. Sipas Palomës, Shejla, pa i përmendur emrin, dukej si mendjemadhe.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close