Showbiz

Shprehja për Kosovën që i çoi në nominim Ilirin dhe Sabianin

Arbëri i njohur si Dj Dagz është prekur nga Iliri. “Kosova dhe Shqipëria 1 me 1”, jo por “Kosova dhe Shqipëria një”, tha Dj Dagz mbrëmë në transmetim live duke i kthyer përgjigje Iliri.

Ndërkohë, sot Sabiani ka reaguar duke thënë se nuk e ka pritur nominimin nga ta për dalje nga shtëpia mirëpo fakti se ai është grup me Ilirin e ka dënuar edhe atë. Tutje, mbrëmë banoret janë sqaruar lidhur me këtë teksa shihet qartë se Sabiani nuk  e ka pritur nominimin dhe nuk e dëshiron daljen nga shtëpia.Express

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: