Showbiz

Shtëpisë i bashkohet një sërfist, vajzat ”luftojnë” për vëmendjen e tij

Një banor i ri bëhët pjesë e shtëpisë së ‘’Big Brother Vip’’. Emri i tij është Klaudio Nika dhe jeton në shtetin Italian. Ai është stërvist profesionist në Itali dhe tregon se pasioni i tij më i madh është gatimi.

Hyrja e tij në ‘’BBV’’ lidhet pikërisht me faktin se atij ‘’nuk i pëlqejnë gjërat e lehta’’. Gjithashtu Klaudio tregon se kjo eksperiencë është një mundësi e mirë për tu lidhur me shtetin e origjinës së tij, Shqipërinë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: