Showbiz

“Shumë njerëz më kanë kthyer shpinën”/Luizi: Prandaj duhet ta luaj kështu këtë lojë

Luizi i tha Kristit se shumë njerëz në jetë i kanë kthyer shpinën, ndaj ai ka zgjedhur ta luajë këtë Big Brother në këtë mënyrë.

Kristi u shpreh se ai ka intimiduar banorët gjatë gjithë kohës dhe për këtë nuk e gënjen dot publikun, pasi ai sheh cdo gjë.

E habitshmja për Kristin është fakti se si Luizi ka arritur deri në finale.

Ky i fundit i kërkoi të durojë deri sa të përfundoj ky Big Brother, atëherë do të marrë përgjigjet për pyetjet që ka.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close