Showbiz

“Si vaji i Borshit, ekstra i virgjër”/ Sindi shpërthen pas komentit të Julit: O unë, o ti në këtë studio!

“Je si vaji i Borshit, ekstra i virgjër”, ky koment i Julit një nga djemtë e rinj në përputhen nxehu Sindin, e cila kërkoi që ky i fundit të largohej nga studio.

Debati Juli: Unë se kuptoj këtë, doli me një, me dy, me tre, e tj. këto janë perversitet, të dalësh me të tërë jave për javë

Sindi: Çfarë po thua, e di ti me kë të bësh. O unë o ai në këtë studio.

Juli: Unë s’ta thashë për gjë të keqe, mbase ti si mban shaka e tilla. Më kishin thënë që je vajzë e mirë. Ne e themi në jug këtë se vaji i Borshit është i mirë, dhe ta thashë si kompliment, por ti e more ndryshe. Sindi: Këto janë ofendime seksiste.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close