Showbiz

Skàndal në PërPuthen +40! Naumi oféndon rende Linditën në takim (FOTO)

Pas fjalorit fyes në takim me Linditën, Naumi është shprehur se nuk është pénduar aspak dhe ka vijuar me të njëjtën sjellje në studio. Ndër të tjera, Naumi u shpreh se nuk e pranonte faktin që pronari i lokalit ishte afruar pranë tyre dhe vijoi sërish me oféndime ndaj Linditës.

Ndërkohë opioninisti Arjan Konomi e krítikoi ashpér veprimin e Naumit duke mos e justifikuar me asgjë. Teksa ky i fundit nuk béri prapaktheu u shpreh se nuk ka shans që ti thojë ajo loqe që është një gjë tepër e éndë. Lindita tha se Naumi kishte shprehur se  nuk ishte si Ndriçimi që ka bërë shkollën e jetës. Madje ai kishte përdorur edhe fjalor vùlgar duke e ofénduar deri tek familja.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: