Showbiz

Takimi i parë mes konkurrentëve të Për’puthen +40/ Gilberta fton Samiun në qytetin e saj: Të zgjodha sepse…

Takimi i parë 4 minutësh mes konkurrentëve të Për’puthen +40 është realizuar mes Gilberta Simonit dhe Sami FlamurinAta filluan të rrëfenin të përbashkëtat që kanë mes njëri tjetrit.

Samiu: Babai im ka lindur nga Lushnje, ditën e flamurit dhe hoxha i dha emrin Flamur.

Gilberta: Do të të ftoj edhe në Lushnje.

Samiu: Është një ëndërr e imja se nuk kam qenë kurrë.

Gilberta: Të ftoj të vish. Kemi dhe një të përbashkët tjetër, letërsinë. Kur the që shkruan e të pëlqen letërsia, thashë do zgjedh Samiun. Më fol pak për vajzat.

Samiu: Vajza e madhe është 26 vjecare, e dyta 25. Ato janë të lindura në Australi dhe kanë jetën e tyre.

Gilberta Simoni është 43 vjeçe, e cila jeton në Lushnje. Edhe pse vjen nga një qytet i vogël ajo thyen çdo barrierë dhe e bën realitet dëshirën e saj.  Profesioni i saj është mësuese dhe vjen në Për’puthen për të gjetur dashurinë e jetës.

Njëri prej tyre është Sami Flamuri, baba i dy vajzave. Profesioni i tij është përkthyes dhe autor i disa librave. Është 51 vjeç, ku i cili ka lindur në Sidnei, jeton në Ulqin dhe kërkon dashurinë e jetës Për’puthen + 40.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: