Showbiz

Taynas: Mua kështu më pëlqen hunda

Reperes Tayna i ka ardhur një kërkesë e veçantë nga një ndjekës në Instagram, i cili i ka kërkuar të bëjë një ndërhyrje në hundë.

Të dielën Tayna mendoi të argëtonte ndjekësit duke u kërkuar t’i bënin pyetje në InstaStory dhe në vend të pyetjes, dikush e këshilloi që të bënte një rimodelim të hundës.

Reperja tha se ka mundësi ta bëjë, por i pëlqen ashtu siç e ka pasi nuk do të duket pa hundë si shumica që e kanë zvogëluar.

“Janë mësuar njerëzit t’i shohin në ekran ata që kanë mbetur pa hundë duke e zvogëluar dhe e imja ju duket jo normale. Mua kështu më pëlqen se për ta bërë kam mundësi dhe kam pasur gjithmonë. Kryesorja është që nuk e fus në punë të huaja, për të tjerat është në rregull”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close