Showbiz

Thierry shkruan fjalët më të ndjera në ditëlindjen e Gabriel

Bashkëshprti i artistes së ndjerë, Hueyda El Saied, Thierry, me një bashkim momentesh nga më të bukurat, ka uruar 7 vjetorin e Gabriel.

“Gëzuar ditëlindjen Gabriel. 7 vjeç sot, une dhe mami jemi shumë krenar për ty. Të duam shumë biri im. Jemi më të fortë bashkë. Babi jot”, ka shkruar Thierry në urimin e tij për Gabriel.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close