Showbiz

Valbona-Armaldos: Turp të kesh që në sy të një nëne single bën shur*ën, jam grua me G të madhe

Vëllai i Madh i dha një tjetër lojë mjaft interesante ditën e djeshme banorëve të Big Brother, ‘Lojën e Rezistencës’. Në këtë lojë, të gjithë pjesëmarrësit do t’i duhej të rrinin të paktën 10 orë pa lëvizur duke mbajtur shtypur një buton gjatë gjithë kohës. Pas disa orëve sfidë, Armaldo nuk është përmbajtur dhe ka urinuar live në sy të banorëve.

Ky gjest nuk i ka pëlqyer aspak Valbona Memës, e cila ka reaguar shumë keq dhe i ka thënë maestros se atij i duhet t’i vijë turp për atë gjë që ka bërë. Ndër të tjera, këngëtarja i tha se është grua me G të madhe.

Armaldo: Ti Valbona je pak tradicionale në këtë pikë

Valbona: Leje lojën, me mua mos e kruaj për tradicionalen se nuk e di fare përgjigjen e një gruaje. Turp të kesh që në sy të një femre, të një nëne single bën shurrën. Turp

Armaldo: Po ti s’ishe këtu

Valbona: Këtu isha, ta pashë edhe dorën kur e hoqe

Armaldo: Jo nuk ishe këtu

Valbona: Turp të kesh, mos më përmend mua tradicionalen

Armaldo: Nuk ishe këtu

Valbona: Këtu isha, pyete Nitën. Po të më konsideroje si motër, të më thojë ‘Valbona, ik atje’

Armaldo: Ore po më vjen keq tani se po gjykoni shumë gabim tani

Valbona: Mua, mos më trego tradicionalen. Dmth që ti je jashtë mode. Unë jam grua me G të madhe

Armaldo: E lëmë fare, se po më keqkupton

Valbona: Jo, më the je shumë tradicionale

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close