Showbiz

VIDEO/ “Kujdes nuk bëhet shaka, kjo qenka damlla”: Pandemia në sytë e parodistëve të Vlorës

Parodistët e Vlorës kanë pasqyruar situatën e pandemisë me parodinë së radhës, duke na e shfaqur atë në një tjetër këndvështrim, atë për të cilën janë shquar, humorin. Afrim Agalliu dhe Agron Hamo kanë publikuar videon humoristike. “”Vaksina Felicita”, është titulluar parodia e  shpërndarë nga Afrim Agalliu në faqen e tij zyrtare në “Facebook” . Ndonëse me nota humori, mesazhi i përcjellë, mbetet ndërgjegjësues për situatën e pandemisë, duke komentuar masat e vendosura nga ekspertët, menaxhimin nga ana e qeverisë, si edhe reagimet opozitare.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: