Showbiz

“X Æ A-12” Emri i djalit të Elion Musk ndez debate në rrjet, gruaja e tij shpjegon kuptimin e emrit

CEO i Space X njoftoi lindjen e djalit të tyre të hënën, të cilin e pagëzuan me emrin më të pazakontë duke ndezur një debat të madh në rrjet. SHBA– CEO i Space X, Elon Musk, njoftoi lindjen e djalit të tyre të hënën, të cilin e pagëzuan me emrin më të pazakontë duke ndezur një debat të madh në rrjet. “Mami dhe foshnja gjithçka mirë”- ka shkruajtur ai në Twitter. Ai postoi se fëmija do të quhej X Æ A-12 Musk dhe gruaja e tij më vonë ofroi një shpjegim për ndjekësit e saj në mediat sociale.Emri X Æ A-12 ka qenë trend në Twitter me shumë që pyesin se si do të shqiptohet emri. Këngëtarja dhe i dashuri i saj miliarder, e quajnë atë “c”, si në shpejtësinë e dritës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close