Sport

Etapa e tretë e Rrethit të 78-të Çiklistik të Shqipërisë, Elbasan – Vlorë

Etapa e tretë e Rrethit të 78-të Çiklistik të Shqipërisë, Elbasan – Vlorë, ka qenë nën dominimin e çiklistit të Studentit dhe Tiranës, Olsian Veliaj.

Një etapë krejtësisht fushore, e cila ka nisur nga Elbasani për të vijuar drejt Cërrikut e më pas në Belsh e që andej në dalje në Lushnjë. Pasi kanë kaluar dhe rrethrrotullimin e Kolonjës, pranë fshatit Karbunarë ka nisur dhe shkëputja nga grupi i madh.

Olsian Veliaj, së bashku me çiklistin e Novi Pazar, Admir Kolasinac kanë pedaluar drejt Vlorës duke e lënë nga pas grupin e madh, atje ku ndodhej dhe kryesuesit i Turit të Shqipërisë, Dushan Velesinoviç. Dhe të dy së bashku, Veliaj dhe Kolasinac, kanë prekur të parët vijën e finishit me kohën 3h22’54”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: