fbpx
Sport

FRPD VLORË organizon një aktivitet sportiv, volejboll!

Nga Sara Bodo

FRPD VLORË organizoi nje aktivitet sportiv, volleyball! Një aktivitet, që do ndiqet nga dhjetra të tjerë, pjesë e programit të FRPD VLORË, në ditët në vazhdim. Një aktivitet plot energji dhe forcë për të ecur përpara. Një aktivitet me dëfrime gazmende rinore.

Një aktivitet plot dëshirë prej FITOREJE. Të rinjtë dhe të rejat jane me të motivuar se kurrë për fitoren e tyre dhe mbarë shqiptarëve. Energjitë e tyre dëshmojnë energjinë e Fitores. Forca e të rinjve ështe lokomotiva drejt rikthimit të shpresës dhe besimit të humbur. Më të fortë drejt 25 PRILLIT! Më të fortë drejt FITORES! *sot edhe pse “kundërshtar” mes njëri-tjetrit, FRPD VLORË dhe të rinjtë dhe të rejat e saj janë NJË E VETME!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button