Sport

Inagurohet fusha e re sportive ne Orikum. Me prezencen edhe te kreut te FSHF Armand Duka

Sot në qytezen turistike dhe sportive te Orikumit përurohet investimi në fushen dhe ambientet e stadiumit ” Oriku”. Ne pamundesi për të marr pjesë e falenderoj fortë presidentin e klubit Maharrem Jazo dhe presidentin e F.Sh.F z. Duka per ftesën ne adresen time dhe ju uroj bashkpunim të ngushtë në projekte të tjera. Ta gëzoni miqtë e mi këtë impjant bashkohor dhe shumë urime ekipit të “Orikut”!

Inagurohet fusha e re sportive ne Orikum. Me prezencen edhe te kreut te FSHF Armand Duka bëhet fjale për një investim në kuadër të përmirësimit të infrastrukturës sportive.

Një investim mes bashkpunimit të FSHF dhe bashkise Vlore. Kreu i FSHF Duka ka theksuar se ky investim është i rëndësishëm për qytetin dhe jo vetëm për të rinjtë dhe edukimin e tyre me sport.

Edhe kreu i bashkise Vlore Dritan Leli è ka cilësuar me mjaft vlera për një fushe sportive që tregon se mund të bëjmë më shumë për infrastrkturën sportive.

Edhe administratori i KF Oriku Muharrem Jazoj ka theksuar se ky investim i shton vlerat klubit dhe qytetit por edhe të rinjtë do të kenë një infrastrukturë moderne.

Në fund janë shpërndarë edhe uniforma në kuadër të projektit uniforma ime. Ndërsa oriku pritet teë luajë në fushë të vet që këtë fundjavë ndaj Apolonisë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close